Brukere, Ledere og Systemansvarlige kan kjøpe ekstra informasjons-elementer (lagring).

Flere info-deler - 50201

 
 
 
Informasjons-elementer

Når system-lommeboken har få informasjons-elementer (lagring) igjen, kan du fylle den opp på denne siden.

Bakgrunnen er at kontoer på Calc3 har en system-lommebok med informasjons-elementer. Når objekter som tabeller, dokumenter og grupper blir opprettet, koster dette informasjons-elementer som blir belastet system-lommeboken. Det er mulig å fylle denne lommeboken med flere informasjons-elementer.

Lommeboken og systemet for belastning gjør det mulig å ha en liten inngangskostnad til Calc3 mens kontoer med mye bruk har en høyere kostnad. Vennligst legg merke til at informasjons-elementer IKKE blir reversert tilbake til lommeboken når objekter blir slettet. Målet til Calc3 er at kontoer skal beholde data for å kunne følge opp og lære. I tillegg er en policy med kun belastning enklere og har en mer transparent mekanisme og gjør det mulig å ha en meget moderat belastnings-policy. For eksempel blir kopiering fra maler kun belastet med 5 informasjons-elementer uansett hvor stor malen er.

Ordreprosess:

  1. Når du bestiller dette produktet, pass på at du er innlogget.
  2. Legg produktet til din ordre.
  3. Bekreft ordren. Du ser da en betalingsanvisning.
  4. Se innboksen (eller spam-mappen) for ordrebekreftelse.
  5. Logg ut og inn igjen til Calc3.com med din brukernummer, epostadresse og passord.
  6. Du kan begynne å bruke systemet med noe lagringskapasitet (informasjonsdeler) umiddelbart. Resten blir aktivert når du har betalt.
  7. Når din betaling er registrert, will du motta en epost. En faktura merket med betalt og med fakturanummer blir da generert for ditt firmas og vår regskapsføring. Denne blir sendt til deg med epost. Innenlands omsetning i Norge er MVA-pliktig. Beløpet på produktsiden er eks. MVA.